Lashes By M

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg, alla mina skönheter! Jag hoppas att ni alla mår riktigt bra och att ni har haft en supertrevlig start på veckan. Det har i vilket fall som helst verkligen jag haft, men det är någonting som jag kommer att gå in på lite mer i ett senare inlägg. Idag så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta och skriva lite om det här med fransförlängning här i Klippan, då det har varit någonting som har dykt upp mer och mer nere i mina kommentarsfält på mina inlägg.

Det var ju nämligen så att jag, för bara ett par veckor sedan, gick och gjorde mina fransar för första gången och det har varit många av er som har märkt en stor skillnad i hur mina fransar ser ut i mina bilder. Många undrade vad det var jag gjorde med dem och vilka produkter jag använda och jag tyckte att det var jätteroligt att så många ändå verkade tro att dem var naturliga. Dock så var det alltså då fransförlängning och jag tycker verkligen att det är en sådan himla bra grej, att det liksom ens går att göra. Jag trivs verkligen hur bra som helst i mina nya fransar och dem jag gick till gjorde det riktigt bra och professionellt, så jag tycker knappt att man liksom kan se att dem inte är riktiga. Därför så känns det oerhört roligt och bra för min del att kunna rekommendera Lashes By M till alla mina läsare som då befinner sig i Klippan eller någonstans i närliggande områden till Klippan. Det här inlägget är till alla er som också vill få långa, mörka och vackra fransar! Jag kommer att länka till Lashes By M så att ni alla kan gå in på deras sida och läsa på lite mer om vad de erbjuder.