Ny frisyr gav mig en ny stil

Hejsan! Min kollega kom till jobbet och hade en ny frisyr som verkligen klädde henne. Det är inte klokt vad en bra frisyr kan göra. Det är sällan jag blir så imponerad som jag blev och när jag på kafferasen vart inne på “damernas” och såg mig i spegeln så var det en rätt så tråkig spegelbild som jag stirrade in i. Även jag behövde en ny frisyr och jag hade fått reda på att min kollega varit hos en frisör i närheten av Limhamn, en frisersalong vid namn Salong Latifah, även jag ringde och bokade en tid. Allt det här var i förra veckan och nu är även jag klippt i en frisyr som verkligen blev bra. Därför kände jag att jag inte kunde låta bli att skriva ett inlägg om det här för jag vill tipsa er om Salong Latifah. Om ni kanske vill gå till en frisör i Limhamn eller om ni letar efter någon frisör däromkring, då tycker jag att ni ska fundera på om inte ni också skulle boka en tid till Salong Latifah? Det här är inte bara en frisör för kvinnor, de har behandlingar både för barn, män och kvinnor och det är som sagt en frisör för dig i Limhamn men även om ni bor en bit därifrån tycker jag ändå att ni ska ta er till just denne frisör i Limhamn eftersom både min kollega och jag blev så bra i håret. Just nu är det kafferast på jobbet men jag ser att alla andra har gått tillbaka till sina platser och arbetar fokuserat, det är nog bäst att även jag tar och reser mig från bordet så inte chefen tror att jag maskar från jobbet, hej så länge!