Massage i Valdemarsvik

God kväll, god kväll och välkomna till bloggen. Det är så trevligt att ni dag efter annan kommer in till min blogg för att läsa alla inlägg för att ta del av vad som händer i mitt liv här i Valdemarsvik. Det har blivit en del gräsklippning och rensning i rabatterna och jag märkte att jag tog i lite väl mycket och fick ont i ryggen, för att inta tala om armarna. Borde ha tränat på gym! Det finns ett företag som vänder sig till alla som önskar få massage i Valdemarsvik och det är ett företag som heter Kroppsfrid och dit gick jag häromdan och det var välbehövligt. 

Nu har jag läst någonstans att det är vetenskapligt bevisat att massage är bra för de allra flesta. Det är bara dem med tung psykiatrisk problematik (psykoser) som inte skulle ha massage men det tror jag inte gäller er som läser detta inlägg, så till er ville jag bara säga, gå på massage i Valdemarsvik ni också! Inte minst så hade ju denna massage en oerhört god effekt på värken och det var ju av den anledningen jag gick till Kroppsfrid. Jag måste säga att det här var så bra så att nu tycker jag att alla som söker efter massage i Valdemarsvik borde gå till Kroppsfrid. Det är en duktig och kompetent person som är utbildad inom massage som utför dessa behandlingar och jag har väldigt svårt att tro att ni som väljer att gå dit inte skulle bli lika nöjda som jag. Jag hoppas att ni tyckte om det här inlägget men nu hade jag inte något mer att säga om just det här så med detta sagt får jag nu önska alla mina läsare en fin kväll och hoppas ni får sova gott i natt.