Fettreducering i Haninge

Hej åter igen, alla mina fina läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag dem allra flesta dagarna i veckan skriver om skönhet och hälsa! Jag hoppas att alla ni mår jättebra och att ni har haft en riktigt bra start på den här veckan. Det har nämligen jag verkligen haft, men det är någonting som jag tänkte ta upp i ett annat inlägg lite senare. I det här inlägget idag dock så hade jag mest tänkt att jag faktiskt skulle ta och skriva lite om ett företag vid namn Beauty by Betty som erbjuder fettreducering i Haninge.

Det är nämligen så att jag skrev om det här lite snabbt och kort i ett annat inlägg här på min blogg och då var det rätt så många av er som hörde av er till mig via mail, kommentarer och andra meddelanden att ni ville att jag skulle rekommendera någon som kunde erbjuda just detta. Med tanke på att det är någonting som jag har gjort själv och med tanke på att jag även tyckte att det blev så bra, så känns det ju givet att jag ska rekommendera det stället som jag själv gick till för att då få hjälp med fettreducering. Det stället heter alltså Beauty by Betty och jag är hur nöjd som helst med deras behandlingar och hur glada och trevliga dem har varit. Jag tycker absolut att det här är ett sådant företag som verkligen förtjänar att uppmärksammas och det hoppas jag definitivt på att jag kommer att kunna hjälpa dem med genom det här inlägget. Hur som helst så ska jag inte tjata på så mycket mer, utan nu hoppas jag lite på att ni känner er intresserade och kikar vidare själva på Beauty by Betty och vad de kan erbjuda er!